Valutaer:
Danmark
  Log ind  |   Opret konto  |   cart0 items
Forside ::  Fortrolighed

Fortrolighed


Vi er forpligtet til at bevare privatlivets fred for alle besøgende på vores hjemmeside. Læs følgende privatlivspolitik for at forstå, hvordan vi bruger og beskytter de oplysninger, du giver os.

Vi udlejer, sælger eller deler ikke personlige oplysninger om dig med andre eller ikke-tilknyttede virksomheder.

Vi kan indsamle dit navn, jobtitel, kontaktoplysninger, herunder e-mail-adresse, demografiske oplysninger som postnummer, præferencer og interesser og andre oplysninger, der er relevante for kundeundersøgelser og / eller tilbud. Disse oplysninger er at forstå dine behov og give dig bedre service og produkter. Salgsfremmende e-mails vil blive sendt om nye produkter, specialtilbud eller andre oplysninger, som vi mener, du kan finde interessante ved at bruge den email-adresse, du har angivet. Derudover kan vi bruge dine oplysninger, der er angivet til at tilpasse hjemmesiden efter dine interesser.

Vi gør alt for at sikre, at din købsoplevelse på vores hjemmeside er sikker. Vi bruger de mest kraftfulde Secure Socket Layers (SSLs) krypteringsteknikker for at beskytte mod tab, misbrug eller ændring af dine brugeroplysninger. Det tilføjer blot sikkerhed til hele strømmen af ​​data mellem din internetbrowser og vores system, hvilket giver dig en følelse af tillid til at give os dit kortnummer. Derudover bruger vi internetbedømmelsesscreening til at beskytte kreditkorttransaktioner.

Og når du registrerer dig på vores hjemmeside, advarer vi dig om at vælge et kodeord, der er svært at gætte, men nemt at huske. Vær venlig at protokolge dine kontooplysninger. Hvis du finder nogen skygge over din konto, bedes du kontakte os, vi vil kontrollere problemet for dig.

Vi henviser til kreditkortbetaling, vi modtager kreditkortautorisationsoplysninger direkte fra den kortudstedende bank til verifikation, før vi gennemfører en transaktion.

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os via e-mail vores team.

Fast Delivery Høj kvalitet Flere produkter Sikker Shopping Praktisk Service
Rabat Sko til Salg
HJÆLPECENTER
KUNDE SERVICE
YDERLIGERE INFORMATION
Copyright © 2017 www.sbpackersmovers.com. Powered by Rabat Sko til Salg.